Bedrijfscentrum Maarkedal Neutenstraat zn 9680 Maarkedal

055 30 59 70 | 0475 78 80 63

Over ons

Workwear textiles, een bedrijf met ruime ervaring

Expertise & vertrouwen

Sinds 1981 heeft Workwear textiles ervaring in de productie van polyester / katoenmix stoffen en is een belangrijke partner voor kledingfabrikanten. Workwear textiles investeert in geavanceerde technologie en textielinnovatie, gebaseerd op de kennis van marktbehoeften en trends binnen de markt.

Kwaliteitsproducten

Uitgebreid assortiment en geschikt voor elk doel: Workwear textiles heeft een veelomvattende keuze aan hoogwaardige stoffen, gespecialiseerde afwerkingen en kleuren, ontworpen voor een breed gamma aan werkkleding, beschermende kleding en zakelijke toepassingen. Workwear textiles biedt een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid op alle stoffen wat op lange termijn voor een uitzonderlijke comfort zorgt.

Workwear Textiles staat garant voor de originele UTO 2224 kwaliteit. Door het permanent handhaven van strikte kwaliteitsnormen is de W2224 na 40
jaar nog immer “de gele trui” in zijn klasse gebleven, versterkt en verjongd met 50 eigen kleuren en behandeld volgens de modernste finish.

Continuïteit en consistentie

Workwear textiles heeft een geïntegreerde productie en kwaliteitscontrole van de hoogste kwaliteit. Van vezel tot afwerking controleren wij elke stap van het proces om zo een gegarandeerde continuïteit en consistentie van kwaliteit te bereiken.


    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.